Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Támogató Alapítvány
................feldobottság; színes álmok, idegesség, ingerlékenység, kivörösödött szemek, alvási és evési zavarok, étvágytalanság, erős fogyás, ok nélküli örömkitörések, túlérzékenység, feledékenység, apátia, kedvetlenség, levertség, ellenséges és goromba viselkedés, indokolatlan fáradtság, gyors kimerülés, beesett, hamuszürke arc, ismeretlen eredetű tűszúrások, véraláfutások, szűkebb vagy tágabb pupillák, szájszárazság, orrfolyás, torokfájás, száraz köhögés, lopás, rendszeres hazudozás, pénzzavar, elszigetelődés, eltávolodás a régi barátoktól, iskolai- és munkahelyi problémák, a családi kapcsolatok megszakítása.............................ÉSZREVETTE?! MÉG IDŐBEN!
agyagtemplom2.jpg
Névnapok
Köszöntjük minden kedves Károly, Karola nevű olvasónkat! Ma 2020. január 28. van.
Írjon nekünk!
Címzett
Név
E-mail
Üzenet
Számláló
Betöltés...
Jelentkezés módja
  • Az első jelentkezés lehetséges levélben, személyesen írt önéletrajzzal, telefonon történő jelentkezéssel, vagy elektronikus úton emailen.
  • Ezután felvételi beszélgetésre hívjuk levélben, melynek időpontja keddenként 9h-12h.
  • A felvételi beszélgetést az intézetvezető vagy annak helyettese végzi esetleg terápián levő gondozottak bevonásával. A felvételi beszélgetés felméri a motivációt és a beilleszkedési alkalmasságot, valamint kiszűri a kettős diagnózisú klienseket figyelembe véve az előző kezeléseken kapott zárójelentéseket.
  • A felvételi beszélgetésen kitöltésre kerül a gondozási napló előgondozási környezettanulmány dokumentációja, valamint az ellátást igénylő tájékoztatást kap az Intézet korlátozó intézkedéseiről, azok indoklásáról, a vallásgyakorlás lehetőségeiről és legfőképpen arról, hogy a terápia nem alkalmaz hangulatmódosító szereket viszont csak kölcsönös együttműködés esetén értelmezhető terápiaként.
  • A bekerülés feltétele intravénás szerhasználók esetén Hepatitisz A,B,C, HIV szűrés és mindenkit érintően TBC-szűrés 1 hónapnál nem régebbi lelete.
  • A felvételi beszélgetésen meghatározzuk az intézetbe kerülés dátumát, módját, melyet a Felvételi megállapodásban rögzítünk.
    Esetenként az Előgondozást a Budapesti Válaszút Alapítvány is elvégezheti együttműködési megállapodás alapján, viszont a felvételi beszélgetésre mindenképpen szükség van, arra Hidasra le kell jönni
  • Kivételes és indokolt esetben lehetséges, hogy az intézetvezető azonnali felvételt indokoltnak tart akkor ennek indoklása az Előgondozási Környezettanulmányban megjelenik.