Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Támogató Alapítvány
................feldobottság; színes álmok, idegesség, ingerlékenység, kivörösödött szemek, alvási és evési zavarok, étvágytalanság, erős fogyás, ok nélküli örömkitörések, túlérzékenység, feledékenység, apátia, kedvetlenség, levertség, ellenséges és goromba viselkedés, indokolatlan fáradtság, gyors kimerülés, beesett, hamuszürke arc, ismeretlen eredetű tűszúrások, véraláfutások, szűkebb vagy tágabb pupillák, szájszárazság, orrfolyás, torokfájás, száraz köhögés, lopás, rendszeres hazudozás, pénzzavar, elszigetelődés, eltávolodás a régi barátoktól, iskolai- és munkahelyi problémák, a családi kapcsolatok megszakítása.............................ÉSZREVETTE?! MÉG IDŐBEN!
agyagtemplom2.jpg
Névnapok
Köszöntjük minden kedves Vilmos, Bíborka nevű olvasónkat! Ma 2020. április 06. van.
Írjon nekünk!
Címzett
Név
E-mail
Üzenet
Számláló
Betöltés...
Köszöntő
 
Üdvözlünk A KIMMTA Zsibriki Drogterápiás Intézet honlapján! drogrehab
drogrehab
drogrehab
drogrehab
 drogrehab
drogrehab
drogrehab
drogrehab
drogrehab
ÉLET A KÖZÖSSÉGBEN
 • Fontos tudnod, hogy hasznodra válik majd, ha megosztod gondjaidat közösségbeli társaiddal, ugyanis a lakók közül sokan a tiédhez hasonló élettapasztalatokkal rendelkeznek, így segítségedre lehetnek abban, hogy jobban megértsd és elfogadd önmagad.
 • Közösségünkben különböző kulturális háttérrel rendelkező, különböző származású, vallású és társadalmi helyzetű emberekkel fogsz találkozni, illetve együtt élni. Ebben a közösségben csak felelősségteljesen, a szabályok tiszteletben tartásával lehet boldogulni, és sosem szabad elfelejteni, hogy a szabályok megsértése a lakó közösségből való eltávolítását vonhatja maga után. A közösség 3 alapszabálya a következő:
1. Tilos alkoholt, illetve kábítószert birtokolni
2. Tilos az erőszak
3. Szexuális absztinencia
 
drogrehab
 
KÖTELEZETTSÉGEID A KÖZÖSSÉGBEN

Elvárjuk, hogy megérkezésed pillanatától kezdve arra törekedj, hogy kezelésed minél hatékonyabb legyen, következésképpen fontos, hogy az alábbiakban ismertetett kötelezettségeidnek eleget tegyél.
 • A program szabályainak megismerése és betartása
 • Gondolataidra és érzéseidre figyelés
 • Problémáid és gondjaid felismerése
 • Jó viszony kialakítása a többiekkel
 • Az ébresztőre és a lámpaoltásra vonatkozó előírások betartása
 • Őszinte és tisztelettudó viselkedés a többi lakóval és a munkatársakkal szemben
 • Az értékrendedet és érdeklődési körödet tükröző címer létrehozása, és a közösség tagjai számára történő bemutatása
 • A fentiekben ismertetett legalapvetőbb elvárások újabb elvárásokkal egészülnek majd ki, ahogy egyre előrébb jutsz a program teljesítésében.
 • Ne felejtsd el, azért vagy itt, hogy segíts magadon, és ennek a legjobb módja az, ha elfogadod mások gondoskodását és te magad is igyekszel másokról gondoskodni.
 • drogrehab
relIndexasc
Filozófiánk
 
Azért jöttem ide, hogy magamra találjak. A zavarodottság és a félelem a drogok sötét világába űztek. Eltaszítottam magamtól mindenkit, aki törődött velem és szeretett. Idegenné lettem a családom számára. A bűntudat, a hazugság és a fájdalom váltak legbizalmasabb társaimmá; a kábítószer és az alkohol voltak legkedvesebb barátaim. Sehova és senkihez sem tartoztam. Végtelenül magányos voltam.
 
 
Itt végre igaz barátokra leltem. Nincs többé szükségem arra, hogy álmaim óriása vagy félelmeim csúf törpéje legyek. Végre őszinte lehetek, és kifejezhetem érzéseimet. A barátaim tükröt tartanak elém. Közös útkeresésünk gyógyító hatással van rám. Immár a bennem élő szeretet, remény és erő irányítja az életem, így újra teljes emberként indulok útnak. Az önismeret, a magabiztosság és a tudatosság megakadályozzák, hogy ismét az árnyak birodalmába merüljek.